Kreatív csapatépítés

Építsétek nálunk a csapatot! 😉 

kreativ csapatepitesA csapatépítők az együttműködésről és a remek hangulatról szólnak, illetve, hogy megismerjük egymás “civil” oldalát is. Kreatív workshopjaink garantáltan összerázzák a régi és új kollégákat egyaránt. Készíthettek nálunk finom bonbonokat magas minőségű csokoládékból, megtudhatjátok mi is az a temperálás, de a bútor festés rejtelmeibe is szívesen bevezet bútortuning szakemberünk.
Ezeken kívül számos egyéb programot is választhattok… Akár egyedi kívánságaitok alapján ötvözhetjük a kávét a csokival, vagy egy jó kis borkóstolót egy izgalmas pizzasütéssel. De részt vehettek egy szuper szabadulós játékon is együtt. A döntés a ti kezetekben van.

Programjaink általában három órát vesznek igénybe, azonban kívánság szerint ez lehet több, vagy kevesebb is.  Ha viszont nem szeretnétek aktivkodni mégsem, csupán megkóstolnátok néhány finom csokoládét, vagy különleges ízű macaront, akkor arra is van lehetőség. Egyedileg összeállítunk számotokra egy kóstolóestet az általatok kiválasztott tematika szerint. Lehetőségeinket a a főzőtanfolyam ajánlataink között találjátok, de újdonságokra is nyitottak vagyunk. Mindez egyedi megbeszélés alapján. 

Ár: bruttó 6990 Ft / főtől
Helyszín: lehet nálatok az irodában, vagy nálunk a III. kerületi műhelyünkben is. Illetve külsős helyszínre is van lehetőség megegyezés szerint.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és minden apró részletet leegyeztetünk.