Egyéb workshopok

Adventi koszorú és dekorációs workshop

Gyertek el hozzánk adventi dekorációt készíteni! Három órás foglalkozásunk alatt készíthetsz adventi koszorú füzért és illatos kopogtatót és ezeket természetesen mind haza is viheted. A végén leírást kapsz az elhangzottakról. Igazi karácsonyi hangulat forró csokival vagy forralt borral amit korlátlanul fogyaszthatsz. Sőt biztosítunk finom sütiket is. Várunk sok sok szeretettel!

A workshop ára: 8990 ft/fő
Ha ketten jöttök 10% kedvezményt kaptok! 🙂
A foglalkozás kiscsoportos (max. 7 fő) és 3 órán át tart

Barista workshop

3 órás foglalkozásunkon a kávékészítés varázslatos világába tekinthetsz be. A különleges recepteket, praktikákat, trükköket szakképzett kollégánk mutatja meg, aki a gyakorlat elsajátítása mellett elméleti ismeretekkel is felvértezi a résztvevőket. A megszerzett tudással elkápráztathatod családodat és barátaidat, de szakmai alapnak sem rossz, ha vendéglátós pályára készülsz. Többféle receptet és elkészítési módot is bemutatunk. A kész kávékat el is fogyaszthatod (ha nincsenek vérnyomásproblémáid). A résztvevőknek receptkönyvet adunk digitális.
Ár: 14 000 Ft

 

Megvásárolom

Bútortuning workshop

Amennyiben sok otthon a bútor és már nagyon unod őket, de lecserélni nincs pénzed, gyere el kreatív műhelyünkbe 3 órás kurzusunkra! Oktatónk bevezet téged a bútorfelújítás, lakkozás, festés és fakezelés rejtelmeibe. A technikákat ki is próbálhatod egy tálcán, amit kedvedre készíthetsz el és a workshop végén haza is vihetsz! Színes festékek, lakkok sokasága vár arra, hogy felhasználd őket. Megtanulhatod az antikolást, a visszacsiszolást, a szárazecsetelést és az öregítés különböző technikáit! A leírtakról egy digitális füzetkét küldünk a workshop elvégzése után. Az oktatásra semmit sem kell magaddal hoznod, mindent biztosítunk!
Ár: 15 000 Ft

 

Megvásárolom

Natúr kozmetikum és szappankészítő workshop

Foglalkozásunk kétszer 3 órás. Az első felében megtanulhatod, hogy természetes anyagok felhasználásával hogyan keverhetsz saját bőrtípusodnak és ízlésednek megfelelő kozmetikumokat. Oktatónk útmutatásával 7 féle kencét készíthetsz el, ezeket haza is viheted. Rövid szünet után a szappankészítés rejtelmeibe vezetünk be. Hideg eljárással 400-500 gramm natúrszappant készíthetsz el és vihetsz haza (másnap kell érte jönnöd). A kencék és szappanok kotyvasztásához különleges gyógynövények, olajok, tinktúrák és macerátumok állnak rendelkezésedre. A program mellé digitális receptfüzetet adunk ajándékba.
Ár: 18 000 Ft

 

Megvásárolom

Szappankészítő műhely évszakokra szabva

Készíts szappanokat természetes összetevőkből. Különleges és natúr összetevők mellett friss illatokat és különleges fűszereket használunk. Hideg eljárással 400-500 gramm szappant vihetsz haza, melyekért már másnap érte jöhetsz. Két adag szappant készítünk el közösen.
Gyere el hozzánk és mi megmutatjuk neked, hogy hogyan tudsz egyszerűen otthon fellelhető alapanyagokból a saját bőrtípusod és ízlésed szerint illatos szappant készíteni.  Különleges alapanyagokat használunk shea vajat, méhviaszt, kakaóvajat és különleges olajokat. Gyógynövények állnak rendelkezésre, hogy minél illatosabb és táplálóbb szappant tudj készíteni. Természetes színezőkkel széppé is varázsolhatjuk az elkészített alkotásokat. A tanfolyam 3 órás. A tanfolyamhoz digitális recefüzetet adunk ajándékba.
Ár: 9980 Ft

 

Megvásárolom

borekszer ursa maior

Bőr ékszerkészítő workshop

Gondoltad volna, hogy a divatipar mennyi kárt tesz a környezetben? Bizony, az elmúlt években fokozatosan egyre jobban tudatosult a világunkban, hogy valójában ez most már a második legszennyezőbb iparág a világon. Ahelyett, hogy kidobnád, amit meguntál vagy tönkrement, és újat vennél, újra is hasznosíthatod, és ez ennek a workshopnak egy fontos eleme, hiszen elhozhatod a megunt vagy tönkrement bőr cuccaidat, hogy aztán ékszerként születhessenek újra. Ha így gondolunk a ruháinkra, az egy szemléletváltást is jelent, és a workshopon ezt is szeretnék közvetíteni: mi lehet még valamiből, miként tudjuk felhasználni, újat alkotni belőle. A három órás oktatás során vághatsz, ragaszthatsz, lyukaszthatsz, és láncot szerelhetsz oktatónk segítségével. A workshopon kétféle nyaklánc elkészítése közül választhatsz. A kreativitásnak itt sem szabunk határt, te választod ki a színt, a formát, a bőr típusát, és minden egyéb vizuális elemet. Az oktató bevezet a bőrékszerek elkészítésének csodás világába, mindezt akár a régi megunt táskád segítségével. Persze, ha nem akarod egyik bőr ruhádat vagy kiegészítődet sem ékszerré alakítani, akkor válogathatsz az általunk biztosított anyagokból is. Jelentkezz az oktatásra és légy trendi idén is, miközben megóvod környezetünket! Minden résztvevő hazaviheti az általa készített nyakláncot.
Ár: 12 000 Ft

 

Megvásárolom

Virágkötő workshop

3 órás foglalkozásunkon megtanulhatod, hogy virágok segítségével hogyan tudod a saját ízlésednek megfelelően dekorálni a teret, legyen szó lakásodról vagy egy-egy nagyobb rendezvényről, esetleg esküvőről, évfordulóról. Megmutatjuk az alapvető csokorkötési technikákat, készíthetsz velünk ajtódíszt, virágtálat, kézicsokrot, virágfüzért. Megtudhatod, mitől friss a virág és, hogy melyik évszakban milyet érdemes venni vagy szedni a mezőkön. Bevezetünk a legújabb dekorációs trendekbe és körképet kaphatsz a különböző kiegészítők használatáról is.
Ár: 15 000 Ft

 

Megvásárolom

Gyertyakészítő workshop

Az ünnepek legszebbek akkor, ha saját készítésű dekorációk ékesítik az otthonunkat és ajándéknak sem utolsó. A közel 4 órás foglalkozáson megtanulhatod a gyertyakészítést. A különböző díszítési technikákat, növényekkel, szalvétával , márványozással, festéssel és faragásos technikával is dolgozhatsz. Alapanyagok széles választéka áll a rendelkezésedre az alkotáshoz viasszal és termelői méhviasszal is dolgozunk. Használunk gyertyaszínezőt és alternatív eszközöket és technikákat is mutatunk, hogy otthon is kamatoztathasd a tudásod.
Ár: 12 000 Ft

 

Megvásárolom