Céged Séfje – interaktív csapatépítés

Nem szokványos csapatépítőre vágyik a csapat? Valami újat szeretne? Kihívást? Valódi együtt töltött időt nem csak sörözgetést a közeli pub-ban? Remek! Csapatépítő ajánlatunk pont ilyen, tele kihívással, jó kedvvel, sikerélménnyel és együttműködéssel! Javasolt létszám minimum kilenc fő, hogy könnyedén ki tudjunk alakítani három három fős csapatot (igény szerint módosítható). A csapatok feladata a rendkívül népszerű tévés főzős és sütős versenyekhez hasonló módon alakul – a megadott időn belül kell az általunk és a Chefbag által biztosított alapanyagokból és recept alapján elkészíteni a választott témának megfelelő produktumot, melyet a végén a zsűri értékel.


interaktiv csapatepites

Az időintervallumot ti választjátok ki jelentkezéskor:

  • 90 perc – mindent előkészítünk a csaptok számára, és egyszerűen a receptet követve a végeredményre kell koncentrálni.
  • 120 perc – itt már bonyolódik a helyzet, nem adjuk olyan könnyen sem az alapanyagokat sem a receptet, izgalmas fejtörők és feladatok vezetik el a csapatokat mindenhez.

Részletek:

  • A játék témája lehet édes vagy sós – ez a csapatok döntése (szintén jelentkezéskor megadandó).
  • helyszín: óbudai műhelyünk 15 fő befogadására alkalmas, nagyobb létszám esetén vagy kimegyünk a cég által biztosított helyszínre, vagy az általunk megadott külsős helyszínek választhatóak.
  • ár: témától függően változik: 8990 Ft / főtől (bruttó) – mindenkinek egyedi árajánlatot biztosítunk, melyet a lenti űrlap kitöltésével lehet igényelni
  • A nyertes csapatot oklevéllel jutalmazzuk, és egy a témának megfelelő ajándékcsomaggal.
  • Ajánlat kis és nagy vállalkozások számára, csapatépítő lehetőségként szolgál.

Amennyiben nincs meg a kilenc fős létszám, lehetőség van egyesével versenyezni a játék során (nem pedig csapatokban).  Az alábbi űrlap kitöltésével tudtok jelentkezni, akármennyien is lennétek 😉 Várunk szeretettel egy szuper interaktív csapatépítésre! 

Jelentkezés:

Az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
A jelentkezési feltételeket elolvastam és elfogadom.

 

interaktiv csapatepites