lanybucsus program asszony kurzus

Igyekvő asszony, avagy szabadulj ki a konyhából!

  • A játék időtartama: 90 perc
  • Ár: 28 990 Ft (6 fő részére, további résztvevők 3000 Ft / fő)

A játék során izgalmas eszközökkel találkozhattok, melyeket ha hiszitek, ha nem a konyhában használunk, viszont a játék során nektek bekötött szemmel kell mindezeket a tárgyakat felismernetek, majd ha ez megvan egy két „buktató” után jöhet a hamuban sült pogácsa, na de nem a nagyi receptje alapján fogjátok elkészíteni, hanem szigorúan a mi szabályaink alapján 😉 Majd még sül a pogácsa a menyasszonynak és persze nektek kísérőknek néhány plusz fejtörővel kedveskedünk, hiszen nem eszik olyan forrón azt a „pogácsát”… Várunk benneteket szeretettel – váljon asszonnyá az a lány!

Jó asszony, vagyis asszonykurzus játékosan:

  • Időtartam: 2-2,5 óra
  • ár: 35.000 Ft (6 fő részére, további résztvevők 4000 Ft / fő)

A konyha titkos zugaiban rejtőző eszközök ezen a kurzuson mind előkerülnek, és némi nehezítéssel nektek kell megmondani, hogy melyik mire is jó… Ezen belépő feladat után pedig csattoghatnak a fakanalak, persze csak ha mindenki tudja, hogy melyik összetevő melyik recepthez passzol – készít a csapat pogácsát és kalácsot egyaránt, majd még ezek sülnek és hűlnek addig megmozgatjuk kicsit az agyat és az egyéb érzékeket – lesz fűszer felismerés, és régies szavak megfejtése, és a nagyi receptjei is előkerülnek legalább egy gyors átfutás erejéig abból a bizonyos fiókból. Ha minden stimmel, és eléggé igyekszik az a leendő asszonyka, akkor pedig jöhet a lakoma. Várunk benneteket! 😉

Férjek álma – asszonykurzus komolyra fordítva:

  • Időtartam: 3 óra
  • ár: 6 990 Ft / fő
  • az ár per főre vonatkozik, de csapatok jelentkezését várjuk (létszám: minimum 4 fő)

Melyik lány ne akarna tökéletes asszonnyá válni? A te legjobb barátnőddel sincs ez másképpen hidd el nekünk… Asszonyság fontos része az öreg tojás kiszűrése, ha ez megvan akkor jöhetnek a konyha mélyéről az izgalmasabbnál izgalmasabb eszközök, melyeket nektek kell felismerni, mert az eszközökön keresztül vezet az út a tuti kenyér receptig, melyet helyben el is fogtok készíteni – hiszen egy álom asszonynak tudni kell kenyeret sütni… Amíg a kenyér sül, addig pedig megtornáztatjuk az ízlelőbimbókat és az agyatokat – hisz a jó asszony nem csak jól főz, de okos és furfangos is, illetve készítünk némi kenyérre valót is! Majd helyben minden elfogyasztható. Várunk szeretettel benneteket!

Ha kérdésed van keress engem:

Kőrösi Blanka

06203716318

info@ursamaior.hu

Jelentkezni emailban