Kezdő konyhai kaland-tanuld meg az alapokat workshop

13990 Ft

Leírás

Tanuld meg az alapokat négy órában. Ha félsz, hogy a leendő vejed vagy megyed nem egy konyhatündér itt az alkalom, hogy megajándékozd őket egy gyorstalpaló fözőtanfolyammal ahol garantáltan mindenki megtanulja az alapokat. Vgaí nem vagy elégedett a párod teljesítményével a konyhában, esetleg félted a kollégista gyerekedet az éhenhalástól? Vagy úgy gondolod édesanyádnak végre itt az ideje megtanulni főzni, mert jönnek az unokák? Esetleg egyedülálló apukádnak unod már vinni a dobozokat?

Ha valamelyik kérdésben magadra ismersz akkor máris megrendelheted ITT a kezdő fözőtanfolyamot ahol megtanítjuk, hogy  mi a jó húsleves titka, Hogy hogyan is készül az igazi krumlipüré és mitől olyan ropogós a rántott hús, krémes a főzelék és puha a süti.

Valamint megtanulhatod, hogy milyen alapfelszerelés kell a konyhába, hogyan állítsunk össze bevásárló listát és hogy tudjuk megmenteni a maradékokat. Azt hiszed ennyi minden nem fér bele 4 órába? Gyere el és meglátod, hogy igen. Receptfüzetet emailen kapsz:)

Az ajánlat egy fő részvételére jogosít.