Szaloncukor készítő workshop

9900 Ft

Leírás

Igaz, hogy a boltok polcai ilyenkor roskadoznak a különféle ízesítésű szaloncukrok alatt, de egyik sem lesz fogható ahhoz, amit te magad készítesz – elvégre az igazi szaloncukrot kézzel formázzák, mártják csokoládéba, és csomagolják selyempapírba.Az Ursa Maior 3 órás workshopján készíthetsz zselés változatot, ha valamilyen gyümölcsből pektin hozzáadásával szilárd zselét készítve azt megmártod csokoládéban. Cukor, tej és vaj felhasználásával vajkaramellát is főzhetsz, ami szintén egy népszerű szaloncukor-változat alapja. Formázhatsz marcipán rudakat is, akár rummal vagy aszalt gyümölccsel ízesítve.Csak a fantáziád szab határt annak, hogy milyen cukorkákat készítesz, de a kézzel készített, egyedi cukorkáidat díszdobozba csomagolva akár ajándéknak is adhatod, hiszen ennél személyesebb meglepetést nehezen lehet elképzelni is.