Páros workshop ajánlat

Gyertek együtt (olcsóbban)!

Együtt sütni-főzni a világ egyik legszuperebb elfoglaltsága, kellemes hangulatban, beszélgetve  alkotjátok meg életetek talán legfinomabb ételét, vagy nasiját.
Csatlakozhattok 7-8 fős csoportjainkhoz, vagy kérjetek “privát” tanfolyamot, ahol csak ti ketten, és az oktató vagytok jelen.

A páros workshop részletei:

? Ajándékkupont a webshopunkon keresztül tudsz vásárolni, a vásárlás után 24 órán belül küldjük is pdf formátumban emailen keresztül az ajándékkupont (kérünk a gyorsabb ügyintézés érdekében rendeléskor a megjegyzés rovatba írd be, hogy kinek a nevére állíthatjuk ki a kupont, illetve milyen személyes üzenetet írjunk rá).

? Az ajándékkupon a következő workshopokra használható fel: sushikészítés, pizzasütés, csokoládé világa, macaronkészítés, barista workshop, további lehetőségek megbeszélés alapján.

Amennyiben csoporthoz szeretnétek csatlakozni:

? Bejelentkezés kizárólag online ITT az általunk meghirdetett időpontokra (kérünk benneteket, hogy mindkét nevet regisztráljátok az időpont foglalásakor).
? Ár: 15 990 Ft / két fő részére
? Az ár tartalmazza a 3 órás csoportos oktatást és egy ajándék receptfüzetet (melyet a workshop után emailben küldünk el nektek).

Amennyiben privát workshopot szeretnétek:

? Ebben az esetben üzenetben tudtok időpontot foglalni hozzánk a kapcsolat menüpont alatt, miután megvásároltátok az ajándékkupont. Ebben az emailben küldjétek el, hogy mikor jönnétek pontosan, és melyik workshopon szeretnétek részt venni. 
? Ár: 25 000 Ft / két fő részére
? Az ár tartalmazza a 3 órás privát oktatást, ajándék receptfüzetet (melyet a workshop után emailben küldünk el nektek), egy aprócska meglepetés csomagot és egy üveg bort. 

Páros ajánlataink más kedvezménnyel nem vonhatóak össze!

Kattints a gombra és vásárold meg bármelyik ajánlatunkat!
Várunk szeretettel benneteket!