Figyelünk arra, hogy ne csak a szupermarketekben könnyen megvehető alapanyagokat,és ízeket hozzuk el nektek, hanem járjuk a piacokat, kisboltokat, farmokat és helyi termelőket, hogy minden finomságot fel tudjunk használni az oktatáson.

A konyhánkban az egyszerű eszközök mellett felelhetőek a professzionális gépek, van pizza kemencénk, thermomixerünk és még sok más érdekes eszköz amit kipróbálhattok nálunk.

Oktatóinkat folyamatosan képezzük, de a szakmai tudás mellett a lelkesedés és a finom ízek szeretete is jelen van, így biztos, hogy a legjobbhoz érkezel, ha hozzánk jössz.
Nálunk nincs titkos recept, mindent megosztunk, kísérletezéseink sorozatát, negatív és pozitív tapasztalatainkat is megtudhatod, a tanfolyamok után emailben receptkönyvet is küldünk, de ha a workshop után nem emlékszel jól valamire ne feledd, kereshetsz minket nyugodtan, nem engedjük el a kezed.

Sokszor híres emberekkel, sztárokkal főzünk együtt, így ha eljössz lehet a kedvenceddel is találkozhatsz nálunk.

Rengeteg főzőiskola kínál különféle kurzusokat, ahol akár 15-20 ember is tanulhat egyszerre.

Nálunk ez nincs így, maximum 6-8 fő vesz részt a workshopjainkon, amik két különálló felszerelt, de mégis családias konyhában zajlanak.