Munkatársaink

 

Ismerd meg oktatóinkat! ?

Kőrösi Blanka

Szervező, vezető oktató

Gyerekkoromtól kezdve vonzódom mindenhez, ami kreatív, ami handmade, azaz kézimunka, és igyekszem folyamatosan tágítani a tudásomat… Néhány évvel ezelőtt jött a gondolat, hogy mi lenne, ha a hobbim lenne a munkám (?) és mi lenne, ha másokhoz is eljuttatnám a hobbim (?) Mindez egy barista és egy bonbon tanfolyammal kezdődött, mára pedig több, mint húszféle workshopot “felügyelek” 🙂 A kreatív programokat a legjobb tudásunk és az aktuális trendek szerint választjuk ki tevékeny kis csapatommal. Együtt haladunk a kreatív alkotás útján egészen a csillagos égig!
Mottóm: Ha csak olyat csinálsz amit tudsz,sose leszel több annál ami vagy…
Tanfolyamaim: macaron, bonbon, és minden egyéb édes terület

Vincze Marian

Oktató

Virágkötészetet és bonbonkészítést tanulhattok tőlem. Szeretek mindent ami szép és kreatív. Fotósként kezdtem, virágkötő lettem, majd asztalosnak tanultam később a lakberendezésbe is belekóstoltam most épp a bútortervezés felé kacsingatok. A kedvenceim mégis a növények. Szeretem a földöntúli bolyongásokat a mezőn virágszedés közben. Az alkotás, a kreativitás az amit nem lehet tanulni, de hangulatot lehet hozzá teremteni. Ezt teszem én.
Tanfolyamaim: bonbon készítés, virágkötészet

Horváth Szilvia

Oktató

A házias ízű családi reggelik hangulata ihletett arra, hogy saját készítésű sajt is kerüljön az asztalra. Imádok sajtot készíteni, imádom azt, hogy a két kezem munkájával igazi különleges finomság kerül a tányérunkra. Nagyon jó érzés a tudat, hogy 100 % igazi tejből készül és saját receptúra szerint az ízlésünknek megfelelő sajtokat készíthetek. A folyamat egyszerű, szívesen megtanítalak az alapokra, amit otthon aztán kamatoztathatsz és besöpörheted a dicséreteket 🙂
Mi, NŐK, szeretjük a finom „kencéket”. Szeretjük, ha természetes alapanyagokból készül, de azt nem szeretjük, hogy tartósítószert, esetleg vegyszert, vagy más mesterséges anyagot is tartalmaznak. Számomra sem volt ez megnyugtató, aztán lehetőségem volt megtanulni ezek elkészítését, azóta amit lehet, magam készítek. Ahogy a sajtnál is, ennél is bizony számít, miből készítem. Hiszen a bőrünkre kenjük, tisztálkodunk vele és a bőrünk meghálálja a törődést. Ráadásul nem bonyolult a készítésük, még csak nem is fáradtságos. Hogy ezt Te is megtapasztald, gyere el, tanuld meg és élj természetesen!
Tanfolyamaim: sajtkészítés, natúrkozmetikum és szappan készítő workshop

Gál Miklós

Oktató

“Sokan kérdezik, hogy miért ilyen finomak az általam pörkölt kávék, milyen profilt használok a pörkölés folyamán? A válaszom az, hogy a profil csak a fejemben van, igazából amit figyelembe veszek a pörkölés folyamán a kv illata, a színe, a hőmérséklet…. stb…. és a hangja a pörkölés folyamán, semmi más (no laptop;) )))))))) szóval ott kell lenni, minden pörkölés más, minden alkalom más 😀 ”
Workshopok, melyeken találkozhatsz vele:
Barista

Balogh András Péter

Oktató

Balogh András Péter vagyok, bartender és barista. 10 évvel ezelőtt csöppentem bele a vendéglátásba és azóta hívatásommá és hobbimmá is vált. A kávézók és a kávézás világa mindig is vonzott és ezért folyamatosan fejlesztve magam, tanulok, próbálok ki újabbnál-újabb recepteket és alapanyagokat. A kávénak az élvezeti fogyasztása a hitvallásom, és szeretem az emberekkel megismertetni ezt a csodálatos, ízgazdag világot… A jó kávé nem keserű!
Tanfolyamaim: barista