Kőrösi Blanka

Tulajdonos

Gyerekkoromtól kezdve vonzódom mindenhez, ami kreatív, ami handmade, azaz kézimunka, és igyekszem folyamatosan tágítani a tudásomat…
Imádok mindent ami étel, ami finom, ami színes, ami illatos és aminek az elkészítése kihívást jelent. Évekig kerestem a “rendes munkát”mára megtaláltam itt ebben a műhelyben amit én hoztam létre és ahol imádok lenni, imádom nézni a kíváncsi tekinteteket és szeretem nézni ahogy egy-egy kéz között formálódik a tudás amit én adtam át és csodás étellé alakul.
Szakácsként szeretnék mindent átadni amit valaha tanultam és tanulni fogok.  Dolgoztam Erdélyben egy panzióban, tanultam Olaszprszágban több kurzuson és Belgiumban ismerkedtem a csokoládéval. Idén volt szerencsém kipróbálni magam egy kereskedelmi csatorna fözős műsorában, ahol a 13 helyet értem el és sokat tanultam, sok emberrel megismerkedtem.
Szenvedélyesen szeretem a munkám és garantálom ha hozzám jössz tanulni nem bánod meg:)
Mottóm:
Ha csak olyat csinálsz amit tudsz,sose leszel több annál ami vagy…
Tanfolyamaim: kenyér, pizza,magyar konyha, tészta

Vincze Marian

sajt, pizza, tészta oktató

Szeretek oktatni, szeretek együtt dolgozni a lányommal és együtt igazi családi vállalkozást viszünk. Szeretem a megfontolt ételkészítést, szeretem a hosszú folyamatokat, türelemre tanít és gondolkozásra sarkall. A sajtkészítés az egyik fő profilom, fantasztikus ahogy egyszerű tejből egy csodás falat készül. Gyere el megtanítom neked, hogy hogyan. De a pizzakészítés és a kelt tészták világa is közel áll hozzám, hiszen ott is kevés alapanyagból ám de fantasztikusat alkotunk.

Horváth Gergő

 barista-csokoládé oktató

Vincze Dorottya

pizza-tapas-egészséges workshop oktató

Nagy Norbert

sushi oktató, nemzetek konyhája

Balázs Judit

macaron oktató

Kovács Zsófia

 bútor tuning oktató, kézműves oktató