Nem tudod, hogy mit adj valentin napra?

Egy közös program csodás élmény lehet:)

Kezdő konyhai kaland-tanuld meg az alapokat a konyhában

Tanuld meg az alapokat négy órában. Ha félsz, hogy a leendő vejed vagy menyed nem egy konyhatündér itt az alkalom, hogy megajándékozd őket egy gyorstalpaló főző tanfolyammal ahol garantáltan mindenki megtanulja az alapokat. Vagy nem vagy elégedett a párod teljesítményével a konyhában, esetleg félted a kollégista gyerekedet az éhenhalástól? Vagy úgy gondolod édesanyádnak végre itt az ideje megtanulni főzni, mert jönnek az unokák? Esetleg egyedülálló apukádnak unod már vinni a dobozokat?

Ha valamelyik kérdésben magadra ismersz akkor máris megrendelheted ITT a kezdő főző tanfolyamot ahol megtanítjuk, hogy  mi a jó húsleves titka, Hogy hogyan is készül az igazi krumplipüré és mitől olyan ropogós a rántott hús, krémes a főzelék és puha a süti.

Valamint megtanulhatod, hogy milyen alapfelszerelés kell a konyhába, hogyan állítsunk össze bevásárló listát és hogy tudjuk megmenteni a maradékokat. Azt hiszed ennyi minden nem fér bele 4 órába? Gyere el és meglátod, hogy igen. Receptfüzetet emailen kapsz:)