Leírás
A négy órás oktatás alatt megismerkedhetsz a kovász készítésének minden csínjával-bínjával, a dagasztás titkaival, hajtogassuk, vagy ne hajtogassuk a tésztát előkészítés közben és még számos tudnivalóval. Beszélgetünk a kenyérkészítés minden apró trükkjéről még az „előkészül” a sütéshez. Majd formázzuk, és kisütjük.
Készítünk még házi kiflit és finom zsömléket is, ezek öregtésztás és élesztős tészták. Csak a kenyér lesz kovászos jellegű.
Megtudhatod, hogy mi a kovász, öregtészta és élesztő között a különbség, megismerkedhetsz a kovász élettani hatásaival és mindent elmondunk a lisztekről is, hogy ezután ne legyen kétséges, hogy melyiket veszed le a polcról
Mindezt adalékmentesen, kizárólag természetes anyagokkal. És a legjobb, hogy a helyszínen meg is kóstolhatod! 😉
A workshop némileg váltzott a változtatás jogát fenntartjuk.
A workshop tartalma:
- egy négy órás oktatás
- hazavihető vadkovásszal
Az előre megváltott jegyek egy évig érvényesek.